DE BOOG uitgeverij
  ... voor eenheid in geloof en leven

Privacy statement Stichting De Boog

1. Wij zijn wij?

Stichting De Boog is gevestigd in Utrecht. Stichting De Boog verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig de toepasselijke wet- en regelgeving waaronder de AVG.

2. Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen uw gegevens vanaf het moment dat u uw gegevens invult of achterlaat op onze website als u een product bij ons koopt of om aan te geven dat u een nieuwsbrief wenst te ontvangen.

3. Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor het toezenden van bestelde producten en voor het toezenden van nieuwsbrieven waar u zich voor heeft aangemeld.

4. Welke persoonsgegevens verzamelen wij van u?

Het persoonsgegeven dat wij verwerken voor de nieuwsbrief is uw email-adres. De persoonsgegevens die verwerken voor het toezenden van producten zijn uw naam, adres en email-adres. Voor genoemde verwerkingen worden uw persoonsgegevens uitsluitend gedeeld met personen belast met het verzenden van de nieuwsbrief.

5. Bewaartermijn persoonsgegevens

U kunt zich altijd afmelden voor de nieuwsbrief door te klikken op de link onderaan de nieuwsbrief ‘unsuscribe’. Indien u zich afmeldt worden uw gegevens voor de nieuwsbrief binnen 14 dagen verwijderd. U kunt voor het verwijderen van uw persoonsgegevens ook een bericht sturen naar info@deboog.nl

6. Rechten

heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, het recht om correctie, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van uw gegevens. Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u De Boog verwerkt, dan kunt tu een schriftelijk inzageverzoek doen. De Boog behandelt uw verzoek binnen 4 weken. Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen . U kunt uw schriftelijke verzoek sturen aan info@deboog.nl Mocht u het niet eens met de wijze waarop De Boog omgaat met uw persoonsgegevens dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

7.Vragen

Heeft u na het lezen van dit privacy reglement nog vragen, neemt u dan contact op met ons via info@deboog.nl

8. Gebruik van cookies

De Boog maakt op haar website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de site bezoekt o het moment dat u begint te winkelen. De belangrijkste functie van cookies is om het bestelproces eenvoudig te maken.

9. Wijzigingen

De Boog behoudt zich het recht voor dit privacy statement aan te passen. Indien de Boog een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop zij persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website, en in de nieuwsbrief.





Hoe werkt het bestellen

Het is de visie van De Boog om de boeken voor een groot publiek toegankelijk te maken en bovendien op een zo eenvoudig mogelijke wijze. Internet is tegenwoordig in het merendeel van de huishoudens en zeker ook in het bedrijfsleven gemeengoed. Om die reden heeft De Boog veel energie gestoken in het ontwerpen van een website die aan onze hoge eisen voldoet. Bestellen via de website van De Boog kan 24 uur per dag, 7 dagen per week op een makkelijke manier.

De bestelprocedure verloopt in hoofdlijnen als volgt. De bestelpagina's laten zelf ook zien waar u zich bevindt en wat u moet doen. Bovendien is aan de bovenzijde van de bestelprocedure te volgen bij welke stap u bent.

Hulp

Wilt u na bevestiging uw order toch nog aanpassen, heeft u wat extra hulp nodig of wilt u gewoon telefonisch bestellen? E-mail of bel ons even en wij helpen u persoonlijk.

Stuur een berichtje aan info@deboog.nl of bel (035) 694 63 50




Stap 1: Bestellijst

Nadat u een product hebt gekozen dat u wilt bestellen klikt u op de bestelknop. Het product wordt dan toegevoegd aan de bestellijst. U kunt direct afrekenen of verder rondkijken op de site en later afrekenen. Wilt u meerdere stuks van dezelfde titel bestellen, druk dan op de knop +. Wilt u minder stuks bestellen of een titel verwijderen uit de bestellijst, druk dan op de knop -. Wilt u afrekenen druk dan op de knop 'volgende stap' voor het kiezen van de betaalwijze. Gaat u liever nog rondkijken op de site dan klikt u op de knop 'shop'. De bestellingen worden steeds bewaard en u kunt producten altijd toevoegen en verwijderen.

Stap 2: Betaalwijze

Op deze pagina, kunt u aangeven op welke wijze u wenst te betalen: iDEAL (NL): Betaal gemakkelijk via uw eigen vertrouwde Nederlandse bank (ABN-Amro, ASN, Friesland Bank, ING, Rabo, RegioBank, SNS, Triodos en Van Lanschot) en uw bestelling wordt verzonden - indien voorradig - zodra uw betaling op onze rekening is bijgeschreven. Vooruit betalen: Maak het bedrag over op een van onze rekeningen die op de orderbevestiging - die per e-mail wordt verzonden - staan vermeld. U bestelling wordt in de regel dezelfde of eerstvolgende werkdag verzonden. Op rekening: Kan alleen als u al klant bent bij De Boog en is ook mogelijk voor bedrijven, instellingen en overheid. Uw bestelling wordt dezelfde of de eerst volgende werkdag verzonden (mits op voorraad). Bedrijven dienen een geldig BTW-nummer door te geven indien op rekening wordt besteld. Nadat u de betaalwijze hebt gekozen, klikt u op de knop volgende stap.



Stap 3: Adres

U vult nu uw eigen gegevens in op de pagina 'Adres'. Vul op deze pagina in ieder geval de vet gemarkeerde rubrieken in, zodat uw bestelling goed en snel kan worden afgehandeld. Wenst u de bestelling op een ander adres te ontvangen, vul dan de rubriek 'afleveradres' in. Nadat u de gegevens heeft ingevoerd klikt u op de knop volgende stap.

Stap 4: Bevestigen

U bent nu in het 'overzicht' van uw bestelling. De door u ingevoerde gegevens worden - ter controle - weergegeven. Klopt er iets niet, dan kunt u op de knop vorige stap klikken en uw gegevens corrigeren. Zijn de gegevens correct, klik dan op de knop bevestigen. Nadat u op deze knop hebt geklikt, wordt uw bestelling verwerkt en ontvangt u binnen enkele minuten per e-mail uw orderbevestiging.