DE BOOG uitgeverij
  ... voor eenheid in geloof en leven

Ik ben geheel de Uwe

Ik ben geheel de Uwe
Categorie: Faustina Kowalska
Auteurs: Faustina Kowalska Miguel García Manglano
ISBN: ISBN 978-90-6257-113-0
Pagina's: 168
Afmetingen: 147 x 210 x 12 mm
Gewicht: 236 gram
Jaar: 2020
Waardering:
Bloemlezing uit het dagboek van de heilige Zuster Faustina. Over liefde, lijden, ziekte en dood, zonde, vergeving, de Eucharistie, heiligheid, Maria … De keuze van de citaten en de toelichtingen maken van dit boek een inspirerend hulpmiddel tot gebed

13,50
7,90

Bekijk hier het online inkijkexemplaar


Beschrijving

Ik heb je uitgekozen voor die taak in dit leven en in het volgende leven.” “Jezus, ik vertrouw op U!” In dit boek willen we proberen iets te laten zien van de vertrouwelijke band die er bestond tussen Jezus en Faustina. Wij betreden de mysterieuze wereld van hun vertrouwelijke gesprekken waarin Jezus haar Zijn hevige verlangen naar zielen toont en Faustina erin toestemt Zijn ‘secretaresse’ te worden en Zijn belangrijkste apostel voor de wereld van vandaag. Eerst gaan we kort in op de Goddelijke Barmhartigheid en schetsen we met enkele penseelstreken het leven van Faustina, opdat de lezer daarna ‘blootsvoets’, met de vereiste schroom, kan binnentreden in deze vertrouwelijkheid, zoals eens Mozes de berg Horeb besteeg, want het gebied dat we zullen betreden is heilig.


Auteurs

Faustina Kowalska

Miguel García Manglano

Miguel García Manglano is geboren in Valencia in 1979. Medewerker aan publicaties over bedrijfscommunicatie. Psychopedagoog en doctor in de theologie. Na een master te hebben behaald in Educatieve en Psychologische Interventie heeft hij zich op verscheidene scholen bezig gehouden met pedagogische oriëntatie. In 2014 is hij tot priester gewijd. Dit boek heeft hij samen met zijn moeder geschreven.


Recensie