DE BOOG uitgeverij
  ... voor eenheid in geloof en leven

Gods plan met je lichaam

Gods plan met je lichaam
Categorie: Jeugd
Auteur: Jason Evert
ISBN: 978.94.91991.28.8
Pagina's: 116
Afmetingen: 17,8 x 17, 8 cm
Gewicht: 200 gram
Jaar: 2016
Waardering:

Dit boek bestaat uit 2 delen; een deel met eigen kaft voor de vrouw: Ontdek de schoonheid en het mysterie van je vrouwelijkheid en het tweede deel met eigen kaft voor de man: Ontdek de kracht en de opdracht van je mannelijkheid. Een tweeluik dus w

8,95
7,60

Bekijk hier het online inkijkexemplaar


Beschrijving

In Gods plan met je lichaam (v) en aan de achterkant Gods plan met je lichaam (m), gaat Jason Evert met veel humor en wijsheid in op bepaalde aspecten van de TVL (theologie van het lichaam) van Johannes Paulus II, zoals die van toepassing zijn op de levens van jonge mannen en vrouwen.

Door een creatieve toepassing van enkele sleutelprincipes uit de Theologie van het Lichaam van Johannes Paulus II, helpt Jason Evert ons de ware aard en waardigheid van mannelijkheid en het mysterie van je vrouwelijkheid opnieuw te ontdekken en aan te nemen, en daarmee ook de ware aard en waardigheid van onze menselijkheid.


Auteur

Jason Evert

Jason Evert en zijn vrouw Crystalina zijn veelgevraagde sprekers over liefde en seksualiteit. Ze trouwden in 2003. Eerder verscheen van zijn hand het boek "Als je echt van me hield" waarin hij 100 vragen beantwoordt die tijdens hun lezingen door jongeren zijn gesteld.

Jason Evert behaalde een master in Theologie, een bachelor in Counseling en een minor in Filosofie aan de Franciscaanse Universiteit van Steubenville, in Ohio (VS). Hij heeft tien boeken geschreven, waaronder If You Really Loved Me, Pure Faith, en Pure Love.

Ieder jaar spreekt Jason meer dan 100.000 tieners en jongeren toe, op middelbare scholen en universiteiten wereldwijd, waarbij hij deze jonge mensen uitdaagt om de deugd van de kuisheid te omarmen. Hij runt de website chastity.com en is de oprichter van de Pure Love Club, een internationaal verbond van jonge mensen die de kuisheid promoten in meer dan dertig landen.


Recensie