DE BOOG uitgeverij
  ... voor eenheid in geloof en leven

Het bruiloftsmaal van het Lam

Het bruiloftsmaal van het Lam
Categorie├źn: Scott Hahn Sacramenten
Auteur: Scott Hahn
ISBN: 90-6257-048-8
Pagina's: 172
Gewicht: 250 gram
Jaar: 2006
Waardering:
Een verfrissende blik op de H. Mis, door de schrijver van 'Rome ons thuis'.

14,75
8,90

Bekijk hier het online inkijkexemplaar


Beschrijving

'De Mis als hemel op aarde' elke keer als wij de Mis bijwonen, betreden we de hemelse liturgie die zo krachtig is beschreven
in het boek Openbaring van Johannes. Het bruiloftsmaal van het Lam zal u ook helpen om onder meer Openbaring beter te begrijpen in het licht van de Mis en andersom.


Auteur

Scott Hahn

Scott Hahn (1957) is gepromoveerd in de theologie en hoogleraar aan de Franciscaanse Universiteit te Steubenville, Ohio. Hij is ook stichter en directeur van het Institute of Applied Biblical Studies.

Samen met zijn vrouw Kimberley schreef hij in 1993 de bestseller 'Rome, Sweet Home' (in Nederland door de Boog gepubliceerd onder de titel 'Rome, ons thuis') met de aangrijpende getuigenis van hun bekering, vanuit een grondige en theologisch gevormde calvinistische overtuiging, via de studie van de Bijbel tot de katholieke Kerk. Samen met zijn vrouw hebben ze zes kinderen.

Scott Hahn verenigd in zich de deskundigheid inzake Bijbel en Kerkleer en het enthousiasme van de vertolker. Behalve zijn wetenschappelijke publicaties heeft hij veel geschreven voor een breed publiek. Hij is ook een veelgevraagd spreker.

In het Nederlands zijn inmiddels bij De Boog verschenen:

  • Rome, ons thuis 3de druk, blz. 192 13,95
  • Het bruiloftsmaal van het Lam blz. 192 14,75
  • Redenen om te geloven blz. 192 14,50
  • Wees gegroet, Koningin blz. 144 12,75


Recensie