DE BOOG uitgeverij
  ... voor eenheid in geloof en leven

Ware liefde

Ware liefde
Categorie: Jeugd
Auteur: Jason Evert
ISBN: 90-6257-049-6
Pagina's: 47
Gewicht: 43 gram
Jaar: 2005
Waardering:
Als je nou de ware liefde nog niet hebt gevonden, of juist wél, of als je jezelf afvraagt of de liefde waar je van droomde wel echt bestaat, dan is dit boekje voor jou geschreven.

2,50
1,50

Bekijk hier het online inkijkexemplaar


Beschrijving

Heb je je wel eens afgevraagd ...

Waarom zou ik wachten tot het huwelijk?
Hoe ver is te ver?
Neemt kuisheid mij mijn vrijheid af?
En als wij echt van elkaar houden?
Hoe kan ik nee zeggen?
Is romantiek zonder spijt mogelijk?
Hoe kom ik er weer bovenop?
Als dat zo is, zoek dan niet verder. De antwoorden staan in dit boekje.


Aanbevolen voor jongeren.


Auteur

Jason Evert

Jason Evert en zijn vrouw Crystalina zijn veelgevraagde sprekers over liefde en seksualiteit. Ze trouwden in 2003. Eerder verscheen van zijn hand het boek "Als je echt van me hield" waarin hij 100 vragen beantwoordt die tijdens hun lezingen door jongeren zijn gesteld.

Jason Evert behaalde een master in Theologie, een bachelor in Counseling en een minor in Filosofie aan de Franciscaanse Universiteit van Steubenville, in Ohio (VS). Hij heeft tien boeken geschreven, waaronder If You Really Loved Me, Pure Faith, en Pure Love.

Ieder jaar spreekt Jason meer dan 100.000 tieners en jongeren toe, op middelbare scholen en universiteiten wereldwijd, waarbij hij deze jonge mensen uitdaagt om de deugd van de kuisheid te omarmen. Hij runt de website chastity.com en is de oprichter van de Pure Love Club, een internationaal verbond van jonge mensen die de kuisheid promoten in meer dan dertig landen.


Recensie